Algemene Voorwaarden

Bruidstaart bestellen

Droomtaart by Lizette ontvangt uw aanvraag bij voorkeur zo ver mogelijk van te voren via het contactformulier op de website of via Facebook; Droomtaart by Lizette. Wanneer u dit formulier zo uitgebreid mogelijk invult kunnen wij u een zo compleet mogelijke offerte sturen. (Indien u een taart op korte termijn nodig heeft kunt u het beste telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 06-23235960 Wij zullen dan de mogelijkheden bekijken.) Wanneer u na ontvangst van de offerte een intakegesprek of proeverij wenst, kunnen we hiervoor een afspraak maken.
Aan een intakegesprek zijn geen kosten verbonden, de kosten van een proeverij bedragen 50,- voor 2 personen. Er is een mogelijkheid om max. 2 extra personen mee te nemen tegen een meerprijs van 7,50 p.p.
Na het intakegesprek en/of proeverij ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte, eventueel met een schets van het ontwerp (dit is niet altijd noodzakelijk). Deze offerte blijft een week geldig, gedurende deze week blijft de gewenste leverdatum voor u gereserveerd. Na akkoord van de offerte ontvangt u van Droomtaart by Lizette een factuur ter bevestiging van uw bestelling. Op deze factuur vindt u het totaalbedrag van de bestelling en het bedrag wat dient te worden aanbetaald (afhankelijk van de grootte van de bestelling is dit ongeveer een derde tot de helft van het totaalbedrag) De aanbetaling dient uiterlijk 1 week na factuurdatum te zijn bijgeschreven op rekening NL75RABO0320595927 t.n.v. L. Brandt-Ravia te Goes onder vermelding van het factuurnummer.
De gewenste leverdatum blijft vanaf de factuurdatum nog een week voor u gereserveerd. Na ontvangst van de aanbetaling wordt deze reservering definitief. Wanneer de betaling niet binnen 1 week is voldaan, behoudt Droomtaart by Lizette het recht om andere bestellingen aan te nemen.
Het restant van de factuur dient uiterlijk 1 maand voor leverdatum te zijn voldaan. Wanneer de leverdatum binnen 1 maand van de factuurdatum valt, dient de gehele factuur ineens te worden voldaan.
Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterste betaaltermijn naar beneden worden aangepast met een marge van maximaal 5%.
Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterste betaaltermijn, wanneer mogelijk in de planning, in overleg onbeperkt naar boven worden aangepast.

Al onze taarten zijn handwerk en daardoor is iedere taart uniek. Wij maken dan ook nooit tweemaal exact hetzelfde ontwerp. Een taart wordt ook niet exact nagemaakt van een foto van een andere taartdecorateur. Een foto kan uiteraard wel als richtlijn/inspiratie/verduidelijking dienen zodat wij het idee kunnen benaderen.
Droomtaart by Lizette behoudt zich het recht voor om tijdens het decoratie-process (kleine) wijzigingen aan het ontwerp te maken wanneer de taart in zijn geheel hierdoor beter tot zijn recht komt of wanneer het technisch anders niet uitvoerbaar blijkt te zijn.

U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën, Droomtaart by Lizette is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties!


Hoewel onze voorkeur nadrukkelijk uitgaat naar het gebruik van handgemaakte suikerbloemen is het, wanneer u dit wenst, mogelijk om verse bloemen op uw bruidstaart te verwerken.
Wij wijzen u echter op de risico’s. Verse bloemen zijn bespoten en kunnen beestjes bevatten.
Verse bloemen dient u bij voorkeur zelf aan te (laten) leveren. Wij zullen de bloemen met de uiterste voorzichtigheid en zo veilig mogelijk op de taart verwerken. Wij maken hierbij gebruik van floral-tape, flower-picks en safety seal. Droomtaart by Lizette is echter niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door het gebruik van verse bloemen op een bruidstaart.

Bruidstaarten kunnen worden bezorgd. Binnen Goes bedragen de kosten hiervoor € 7,50. Daarbuiten wordt € 0,75 per gereden km in rekening gebracht met een minimum van 10,-.  Bezorging is altijd exclusief bijzondere kosten zoals; benodigde vergunningen, kosten veerboot, tolwegen, ontheffing- en parkeerkosten, verticaal transport etc.
Bij bezorging op een huwelijkslocatie dient u de locatie ervan op de hoogte te stellen dat u de bruidstaart door ons laat bezorgen. Wij nemen zelf ook tijdig contact op met de locatie om de mogelijkheden tot eventueel koelen van de taart en het tijdstip van bezorgen te bespreken.

Droomtaart by Lizette is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie.


Feesttaart bestellen
Droomtaart by Lizette ontvangt uw bestelling bij voorkeur zo ver mogelijk van te voren via het contactformulier op de website of via Facebook; Droomtaart by Lizette. Wanneer u dit formulier zo compleet mogelijk invult kunnen wij u een zo compleet mogelijke offerte sturen. (Indien u een taart op korte termijn nodig heeft kunt u het beste telefonisch contact opnemen. tel. 06-23235960 Wij zullen dan de mogelijkheden bekijken.) Na akkoord van de offerte  ontvangt u van Droomtaart by Lizette een factuur ter bevestiging van uw bestelling. Op deze factuur vindt u het totaalbedrag van de bestelling en het bedrag wat dient te worden aanbetaald (afhankelijk van de grootte van de bestelling is dit ongeveer een derde tot de helft van het totaalbedrag) De aanbetaling dient uiterlijk 1 week na factuurdatum te zijn bijgeschreven op rekening NL75RABO0320595927 tnv L. Brandt-Ravia te Goes onder vermelding van het factuurnummer.
De gewenste leverdatum blijft een week voor u gereserveerd, na ontvangst van de aanbetaling wordt deze reservering definitief. Het restant van de factuur dient uiterlijk 2 weken voor leverdatum te zijn voldaan. Wanneer de leverdatum binnen 2 weken van de factuurdatum valt, dient de gehele factuur ineens te worden voldaan. Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterste betaaltermijn naar beneden worden aangepast met een marge van maximaal 10%.
Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterste betaaltermijn, wanneer mogelijk in de planning, in overleg onbeperkt naar boven worden aangepast.

Onze taarten zijn handwerk en daardoor is iedere taart uniek. Wij maken dan ook nooit tweemaal exact hetzelfde ontwerp. Een taart wordt niet exact nagemaakt van een foto van een andere taartdecorateur. Een foto kan wel als richtlijn/inspiratie dienen zodat wij het idee kunnen benaderen.
Droomtaart by Lizette behoudt zich het recht voor om tijdens het decoratie-process (kleine) wijzigingen aan het ontwerp te maken wanneer de taart in zijn geheel hierdoor beter tot zijn recht komt of wanneer het technisch anders niet uitvoerbaar blijkt te zijn.

U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën, Droomtaart by Lizette is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Hoewel onze voorkeur nadrukkelijk uitgaat naar het gebruik van handgemaakte suikerbloemen is het, wanneer u dit wenst, mogelijk om verse bloemen op uw taart te verwerken.
Wij wijzen u echter op de risico’s. Verse bloemen zijn bespoten en kunnen beestjes bevatten.
Verse bloemen dient u zelf aan te (laten) leveren. Wij zullen de bloemen met de uiterste voorzichtigheid en zo veilig mogelijk op de taart verwerken. Wij maken hierbij gebruik van floral-tape, flower-picks en safety seal. Droomtaart by Lizette is echter niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door het gebruik van verse bloemen op een taart.

Feesttaarten dienen, tenzij anders overeengekomen, afgehaald te worden. De afhaaldatum en tijd staan vermeld op de factuur/bevestiging. Wanneer de tijd voor u niet schikt kunt u hierover contact opnemen om in overleg een ander tijdstip te bepalen. Wanneer u niet binnen de afgesproken tijd aanwezig bent om uw bestelling op te halen, bestaat de kans dat wij niet aanwezig zijn. U kunt in dat geval telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 06-23235960 om een nieuwe afspraak te maken.

Annuleren

Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 2 weken voor leverdatum met uitzondering van Bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen. Deze kunnen tot uiterlijk 2 maand voor leverdatum worden geannuleerd. Bij annulering van uw bestelling zal binnen deze termijn uw aanbetaling als compensatie dienen, tot 2 maanden voor de leverdatum geldt 50% en tot 1 maand 100% van de aanbetaling. Voor de overige bestellingen geldt altijd een compensatie van 100% van de aanbetaling. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en/of het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.Verzetten van de leverdatum van een bestelling kan, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 2 weken voor de originele leverdatum. Met uitzondering van bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen, de leverdatum hiervan kan, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 1 maand voor de originele leverdatum worden verzet. Bij verzetten van uw bestelling binnen deze termijn zal dit gelden als annulering en zal uw aanbetaling als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum. 

Al onze taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan Droomtaart by Lizette zodat wij uw klacht kunnen beoordelen en aan een passende oplossing kunnen werken.
Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Droomtaart by Lizette is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie.

Onvoorziene omstandigheden
Droomtaart by Lizette is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. Droomtaart by Lizette zal in een dergelijk geval haar uiterste best doen om een vervangende bakster te vinden om de opdracht over te nemen.

*Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.*

 

Kinderfeestjes (op locatie)

Voor kinderfeestjes (v.a. 6 personen) in mijn atelier bij u thuis of op locatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website www.droomtaartbylizette.nl of via Facebook; Droomtaart by Lizette

U ontvangt hierna van ons een offerte. Na akkoord van de offerte ontvangt u van ons een factuur ter bevestiging. De betaling dient binnen 1 week na factuurdatum te zijn bijgeschreven op rekening NL75RABO0320595927 t.n.v. L. Brandt-Ravia te Goes onder vermelding van het factuurnummer. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u hiervan bericht en wordt de gewenste datum definitief voor u geboekt. Wanneer de betaling niet binnen 1 week is ontvangen vervalt uw reservering.

Annuleren
Bij annulering tot 6 weken voor aanvang ontvangt u het gehele workshopbedrag retour. (minus € 5,- administratiekosten).
Bij annulering tussen 5 en 4  weken voor aanvang wordt 70% terugbetaald.
Bij annulering tussen 3 en 2 weken voor aanvang wordt 50% terugbetaald.
Bij annulering vanaf 2 weken voor aanvang vervalt het recht op teruggave van het betaalde bedrag.
 

Onvoorziene omstandigheden

Droomtaart by Lizette is een eenmanszaak. Bij onverhoopt ziekte, letsel of andere dwingende omstandigheden kan een kinderfeestje door Droomtaart by Lizette worden geannuleerd.
In dit geval wordt een nieuwe datum voorgesteld